livet

PREMIÄR FÖR UTEMIDDAG!

Men hur härlig dag var det igår egentligen?! Jag som nu är permitterad i några dagar lyckades pricka in det fina vädret och jag njöt för fullt. Det blev till och med premiär för utemiddag.

I Andreas regelbok står egentligen att man ska både sopa och spola uteplats och möbler innan man kan sätta fram och använda dem. Men, när jag är i farten så får han lära sig vad som står i min regelbok. Det går alldeles utmärkt att bara sopa av uteplatsen, ta fram möblerna och sedan slå sig ner. Eller, det går såklart utmärkt att bara sätta ut möblerna och sätta sig direkt. Eller hur!

Så, när utemöblerna kommit fram lagade vi maten och dukade ut i kvällssolen.

Sååå härligt att kunna sitta i t-shirt vid sju på kvällen vid denna tid på året! Jag gjorde en riktigt god sås på selleri, paprika (som hackades och frästes i olja), creme fraiche, chilisås och vitlök. Det blev jättegott till lax och färskpotatis.

Då var premiären för utemiddag avklarad.

Och idag blir det full fart här på Torpet. Tre stora björkar ska fällas, kapas och klyvas!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    FREEDOMtravel
    22 april, 2020 at 08:07

    Mysigt med middag ute! För oss blir det relativt ofta picknick i naturen nu. Middag ute blir det inte förrän det är typ minst +25 grader, haha (det blåser nästan alltid på däck ;))

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.