bygga nytt

MÖR I KROPPEN EFTER EN DAGS GRÄVNING

Idag känner jag mig så där skönt mör i kroppen efter en dags grävning. Egentligen var det väl kanske några timmar, effektiv tid, men jag höll på mer eller mindre hela dagen.

Det var ordentligt varmt. Men eftersom man brukar säga att man ska svettas in våren, och eftersom jag precis ha varit förkyld, så behöll jag underställströjan kvar under arbetsskjortan.

Mör i kroppen

Kanske blev det liiiite för ivrigt att renovera långsidan på uthuset innan vi ens köpt en hängränna. Gruset nedanför har stänkt upp en hel del på väggen! Vi får se om det räcker med målartvätt eller om vi måste måla igen!!!

Mör i kroppen efter en dags grävning!
Mör i kroppen efter en dags grävning!

Full fart med spaden i högsta hugg. Det här diket på kanske fem meter grävde i för att Eon skulle kunna koppla in elen till huset. Då grävde vi med maskin, nu skyfflade jag igen den för hand. Andreas grävde i andra änden av tomten för att fixa med fiberslangen.

Skönt att pausa med mat när man är mör i kroppen
Skönt att pausa med mat när man är mör i kroppen

Å så blev det lite grillpremiär. Nu har vi nog ätit korv och bröd tre gånger senaste halvåret. Typ. Det händer inte speciellt ofta annars, men ibland är det skönt att ta till. Så här får det se ut när man är på en byggarbetsplats. Korven på hushållspapper och arbetshandskar på bordet 🙂

Vilket toppenväder det var i helgen. Jag har sett på sociala medier att många har öst ur sig njutet över vädret! Det fortsätter med strålande sol, men jobbjobbet tar vid. Får försöka hinna med en prommis på lunchen kanske.

Förresten, jag testade negativt!!!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    FREEDOMtravel
    19 april, 2021 at 09:01

    Imponerad av ert jobbande! Och vid såna tillfällen är ju varmkorv supergott och helrätt! 🙂

    • Reply
      Lena
      20 april, 2021 at 05:53

      Tack! Det är riktigt roligt att jobba med sitt eget. Känna att man bidrar till att det går framåt.

      Ja, det är rätt okej med sån mat emellanåt. Jg blir fort hungrig bara. 🙂

  • Reply
    STORA GRÖNA VÄXTER ÄR NÅGOT JAG TYCKER OM - Gott för själen
    24 april, 2021 at 11:25

    […] blir det lite fix vid huset. Mamma och pappa har precis varit här en kortis. De skulle till kyrkogården och sen ska de titta […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.