livet

NÖJD MED ARBETSVECKAN OCH GÅ

Det var toppen att känna sig nöjd med arbetsveckan och gå iväg till parken en stund. Skönt att landa lite mellan arbete och matlagning, nu när man inte har nån resväg att hinna ladda om på.

Fiskmåsar och änder simmade så snabbt så det blev svallvågor på sjön. Typ. Eller så var det bara rätt blåsigt så det krusade sig på dammen 😉

Nöjd med arbetsveckan och helgen kan börja
Nöjd med arbetsveckan och helgen kan börja

Ryggsäcken var packade med lite vin och jordnötter.

Vid det där borde kan man söka skugga på eftermiddag och kväll. Ifall man är lagd åt det håller. Jag vill typ alltid ha så mycket sol som möjligt så jag har nog aldrig suttit där.

Mellan träden ser man kyrktornet sticka upp. Vi bor strax hitom Vårfrukyrkan, så vi bor väldigt nära till den här fina parken. Men det har jag ju sagt arton gånger förut så det behöver jag ju inte tjata om igen 😉

Nöjd med arbetsveckan och njuter

Skönt är det i vilket fall att sitta när och koppla av en stund. Det känns att vårsolen börjar värma nu, även om det är blåsigt.

Nöjd med arbetsveckan och kopplar av i parken

Medan kvällssolen dalade så packade vi ihop och gick hem för att laga mat.

Idag ska vi till husbygget igen. Vi ska slå bort alla fula och slitna brädor som är monterade på muren. När vi har fått bort dem måste vi kapa bort armeringsjärnen som brädorna suttit fast i också. Vi har diskuterat om vi ska byta ut brädorna eller inte. Men nu ryker de.

Förresten, jag testade mig för covid-19 igår. Mysigare saker har man ju varit med om, om jag säger så. Men nu är det gjort och jag får vänta i tre dagar på svar. Jag tror och hoppas på en vanlig förkylning eftersom jag enbart var snorig och redan efter några få dagar är i princip frisk. Men man vet aldrig.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ulrica
    21 april, 2021 at 11:09

    Jag har lyckats undvika det där läskiga testet än så länge.. huva!!
    Jag hoppas att det slutar blåsa snart för nu vill jag känna den där värmen igen.
    KRAMAR

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.