hälsa & friluftsliv

TOG EN MORGONTUR FRÅN BILVERKSTAN

Jag har jobbat långa och intensiva dagar denna vecka så det var så skönt att jag i alla fall kunde ta en morgontur från bilverkstan. Jag hade bilen inlämnad för att byta bromsar och passade på att springa hem på morgonen.

Morgontur från bilverkstan förbi åsen
Morgontur från bilverkstan förbi åsen

Det var nån minusgrad, men solen började sakta värma upp luften.

Jag sprang först igenom industriområdet och sen förbi en ås. Jag tog inte jättemånga bilder i industriområdet. Mest på den fina åsen i morgonsolen 🙂

Morgontur från bilverkstan

Jag hade inte sprungit på alldeles för länge, men det gick riktigt bra. Jag säger om så ofta, jisses vad det märks i kroppen om man haft en stressig period eller inte. Nu har jag som sagt jobbat långa dagar, men inte känt mig stressad, så det kändes som jag flög fram när jag sprang. Andra dagar då jag känt mig stressad ett tag så känns det som att jag inte orkar nånting. Så tydligt vad stressen gör med kroppen. Viktigt att ladda på med ett träningspass för att bryta stressen alltså! En morgontur från bilverkstan, en lunchlöpning eller kvällspromenad spelar inte så stor roll. Bara att röra på sig är bra. Gärna utomhus såklart.

Måste bara visa den här enda bilden från typ industriområdet. En nästan helt tom pendlarparkering. En parkering som såklart brukar vara fullproppad med bilar annars. Det kändes väldigt märkligt.

Idag ska vi till husbygget igen. Andreas har varit där varje kväll den här veckan, medan jag jobbat vidare. Det går framåt med brandsäkring och renovering i det lilla verkstadsrummet.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.