livet

FÖRSENAT FÖDELSEDAGSFIRANDE

För nån vecka sedan var vi på försenat födelsedagsfirande hos svägerskan. Hon bjöd på ostbricka och vin. Jättemysigt och gott.

Försenat födelsedagsfirande

Vi satt på hennes mysiga veranda medan solen föll bakom grannens buskar.

Växter, blommor och ljus över allt. Här har storebror (Andreas) påpekat att han tyckte lillasyster har ställt ljusen för nära blomman. Då tyckte hon nog att det var bäst att rätta till. Man gör väl som storebror säger. Eller?

Jag blickade ut över hennes fantastiska trädgård. Galet! Ni vet en sån där uppvuxen mysig trädgård passande till hennes gamla hus. Här kan man se mer av hennes trädgård, från förra årets firande.

Försenat födelsedagskalas

Tre olika egna marmelader. Egna kex och fröknäcke.

Försenat födelsedagsfirande hos svägerskan
Försenat födelsedagsfirande hos svägerskan

Och den här då! Varm brie med olivolja och balsamico. Så god!

Kaffe och kaka med björnbärssylt till dessert. Jamen ni ser ju vilket arbete hon lägger ner. Varsina små små sockerkakor med en klick i varje.

Det är en fröjd varje gång man är där, försenat födelsedagsfirande eller ej.

Igår kväll hade jag middagsbjudning. Bjöd hem tre av mina medarbetare. Eller en har slutat och de andra två var mina medarbetare fram till för två veckor sedan. Jag är låååångt ifrån lika bra på matlagning och bakning som svägerskan. Men det kom mat på bordet och vi hade en trevlig kväll. De bilder jag tog var inget att publicera tyvärr.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.