Jag som använder diskhandskar när jag städar, för att skydda händer och naglar, har inte förstått hur folk vill ha handskar när de lagar mat. Diskhandskarna är ju så klumpiga och sladdriga och känns i vägen.
Men nu till mitt senaste kalas, då jag skulle lägga upp skinka och salami och blanda pastasallad, så köpte jag ett 10-pack handskar på apoteket. Inte för att någon nånsin blivit sjuk efter att jag har lagat mat med fingrarna, men nu är det ju trots allt tider av kräksjukor och influensor.
Och jag blev mycket glatt överraskad. Handskarna satt jättebra och de kändes inte alls i vägen. De gick också att försiktigt att ta av och på ett par gånger.
Vi kommer definitivt att använda såna i jul då vi plockar med julbuffén. Kände att jag måste tipsa er som ännu inte testat.
Må bäst!
2 Comments
Ekenäsliv
10 december, 2015 at 08:26Ha ha ha, min första tanke var: ”Varför använder on inte kirurghandskar?!??
He he, man har väl varit med 😉
Det har jag alltid hemma, likaså en flaska ytsprit 😉
Ha en fin torsdag!
Kram Anna
Maria
10 december, 2015 at 12:00Vilket jättebra tips. Det ska jag verkligen ta till mig.
Kram
Maria