PR & SAMARBETEN

Jag skriver om sånt som intresserar mig, som stämmer överens med mitt varumärke och/eller sånt jag tror kan intressera mina läsare. 100% ärligt och trovärdigt.

Alla eventuella åsikter, tips om varor eller tjänster är givetvis mina egna och 100% ärliga och självupplevda (om inget annat skrivs). Samarbeten och sponsrade inlägg märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen.

Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, utan är skickade till mig i syfte att just provas. Jag bestämmer själv om och när materialet publiceras på bloggen. Om en recension publiceras blir även den givetvis 100% ärlig.

Välkommen att höra av dig om du är intresserad av annonsplats eller samarbete på gott (at) gottforsjalen.se 

5 Comments

 • Reply
  Hillevi
  14 januari, 2013 at 04:53

  Hej, Lena! Tycker att du har en underbar ”njutarblogg”. Däremot laddar du upp VÄLDIGT TUNGA bilder, på runt 2 MB!! Många av oss med långsammare lina kan inte se dem. Ville bara att du skulle veta… sen gör du ju förstås precis som du vill. God fortsättning på året 2013 önskas dig och din familj!

 • Reply
  Daniel Schwinn
  24 februari, 2013 at 05:06

  Hej!

  Jag såg ditt bordsprojekt, vad satte du som skydd mot golvet? Blir lite vasst med stål profilerna.

  Annars ett väldigt snyggt bord! Funderar på något liknande, jag har fått tag på golvplankor från ett 1800-tals golv som kommer att bli ett fantastiskt bord.

  Mvh

  Daniel

  • Reply
   Lena
   24 februari, 2013 at 02:31

   Hej Daniel! Kul att du gillar bordet. Vi svetsade dit en liten plåt i botten på bordsbenen. Sen satte vi dit vit självhäftande filt, du vet s k tassar, som finns i lite större ark som man kan klippa till.

   Skicka gärna bilder på ditt bord när det är klart. Låter grymt!

 • Reply
  Amanda Falk
  13 januari, 2014 at 03:23

  Hej Lena!!
  Jag såg att du kommenterat i en annan blogg att du laser mäklarkurser på distans 🙂 Stämmer det!? I så fall, genom vilken högskola gör du detta och vilka kurser laser du?

  Otroligt tacksam för svar!
  MVH Amanda Falk

  • Reply
   Lena
   13 januari, 2014 at 04:37

   Hej Amanda!

   Ja det stämmer. Eller rättare sagt så har jag läst under 2013. Jag läste Fastighetsförmedling B 30 hp, Fastighetsvärdering 7,5 hp och Byggnadsteknik 7,5 hp. Sen ska jag ev läsa Fastighetsrätt 15 hp under hösten. Tar paus under våren. Framför allt fastighetsförmedlingen var oerhört rolig och lärorik!

   Har du själv planer?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.