livet

DET BLEV BILLIGT TROTS MÅNGA TIMMARS SHOPPING

Det blev billigt igår på vår shoppingrunda. Vi var på Erikslund i Västerås och slog ihjäl fem timmar, hehe. Ändå hittade vi knappt nånting. Skönt på sitt sätt och vi hade en mysig dag. Det visar ju ändå att det är själva strosandet, plockandet med saker för att vrida och vända, provande av kläder och skor som är det mysiga. Inte nödvändigtvis att köpa med sig nåt hem.

det blev billigt

Jag provade skor och lite kläder och Andreas provade byxor. Men nä, inget var bra. Och vi letade efter grytlappar i naturnära toner, i typ beige, ljusbrun, dimgrön eller liknande. Men det är helt hopplöst. Det mesta är grått och jag vill inte ha grått. Eller jo, vi hittade i beige på Hemtex som var jättefin. Men, som tur var, så kom jag på att hängaren satt jättetokigt så det skulle inte bli snyggt när de hänger.

När vi gått runt i några timmar bland kläder och inredning så pausade vi med räkmacka på Ikeas kafeteria. Sen tog vi oss ann Ikea. Hittade inte mycket där heller (vilket vi i och för sig inte tänkt). Med oss hem fick vi några ljus och några plastlådor från Ikea typ. Det blev billigt, som sagt. Och en riktigt mysig dag.

Ha en fin start på veckan. På onsdag ska jag vara ledig och hänga med dottern. Det blir också en mysig dag.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.