husbil

NYTT INSTAGRAMKONTO – HUSBILEN_GOTTE

Jag har ett nytt instagramkonto. Eller, vi har. Jag har startat upp ett konto för enbart husbilslivet – Välkommen till @husbilen_gotte. Det får ju bli vårt konto. Typ. Även om det kommer att vara mest jag som rattar med det.

Nu hoppas jag såklart att ni har lust att hänga med där och gilla och kommentera för glatta livet. Det vore så roligt om många följare dyker upp!

nytt instagramkonto

Kontonamnet då? Ja, varför heter det husbilen Gotte för? Jomen det spelar an på det goda husbilslivet. Vi tänker oss att man lever gott med en husbil. Ett roligt och trevligt liv med mycket resor och avkoppling. Gott liv helt enkelt. Och såklart en liten koppling till bloggnamnet Gott för själen också 🙂

Även om man inte har husbil så kanske man kan ha lite glädje av kontot. Vi kommer givetvis dela med oss av de resor vi gör och de platser vi besöker. Och det kan man förstås göra med både husvagn och bara personbil såklart. Och i vissa fall även via kollektivtrafik.

Välkommen att hänga med till ett nytt instagramkonto – @husbilen_gotte Heja heja! In och följ och gilla nu 🙂

Självklart kommer jag att fortsätta dela med mig av friluftsliv och resor på det gamla kontot @gott_for_sjalen. Dessutom har jag ju kontot @rostigt_och_putsat för hysbyggnation, inredning och trädgård också. Välkomna att hänga med där också!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    FREEDOMtravel
    26 december, 2023 at 08:21

    Härligt namn på husbilen! Och jadå, vi följer nu!! 🙂 Önskar god fortsättning och ett riktigt Gott Nytt husbilsår!!

    • Reply
      Lena
      26 december, 2023 at 08:31

      Tack! Såg att ni följer. Kul!

      God fortsättning och gott nytt år till er också!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.