livet

OST OCH KEX VAR LÄNGE SEN

Det var länge sen vi åt ost och kex, men igår hände det. Tallegio, italiensk kittost, är en av mina favoriter. Jag hade köpt den till förra helgen egentligen, men glömde bort den. Tyvärr har en sån ost inte så lång hållbarhet så vi var ”tvungna” att äta upp den igår.

ost och kex

Vi tog det som snacks eller mellis innan bad och middag. Preciiiiis när vi duschat efter att ha och skulle ut till spabadet så öppnade sig himlen. Det började blixtra och dundra. Hm, även om vi har jordfelsbrytare överallt så ville vi inte utmana ödet. Vi väntade. Åska brukar ju ändå passera rätt fort. Och det gjorde det. Efter en halvtimme, timme så kunde vi hoppa i. Det regnade fortfarande då, och var riktigt ruggit att gå de få stegen till badet, men så skönt att krypa ner!

Sen gjorde vi ugnsstekt lax med parmesan och dijoncreme, och färskpotatis. Men shiiiit så starkt det blev. Det får bli betydligt mindre senap nästa gång.

Vi hade klockan på halv sex i morse. Vi ska åka ut på mammas och pappas land för att klippa gräset. Sen blir det konfirmationslunch hos min systerdotter.

Önskar er en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.