husbil resor - långa & korta

HUSBILEN ÄR LADDAD FÖR EN DRYG VECKA

Husbilen är laddad för en dryg vecka utanför hemmet. Där har han stått så tålmodigt och väntat i tre veckor, men nu är det dags. Det blir kanske inte den mest optimala resan som vi normalt sett valt, men det blir en jättebra nödlösning.

Husbilen är laddad för en dryg vecka

Andreas får ju ingen semester på hela sommaren, som sagt. Ja jo, han har ju haft ett par strödagar, men det tycker jag inte räknas riktigt. Nyligen kom han på en variant på lösning. Han kommer att vara stationerad i Sandviken i ett par månader och kom på att vi ju faktiskt kan ta husbilen till en fin camping 15 minuter utanför stan. Han får möjlighet till lite semesterkänsla på kvällar och ett par helgdagar och jag får lite miljöombyte. Jag kan sysselsätta mig, det har jag inga problem med. Jag kan träna, promenera, läsa, få reseinspiration på Youtube, blogga och pyssla med bilder.

Husbilen är laddad för en dryg vecka

De här två första semesterdagarna har det varit fullt upp. Har varit på gymmet båda dagar, har handlat mat, tvättat, dammsugit husbilen, packat ut i husbilen, jobbat lite båda dagarna, varit på nagelsalongen, torkat ur kylskåpet osv osv. Ja, ni fattar, försökt fixa så mycket som möjligt. Sen har jag som vanligt inte hunnit allt jag velat, men det är jag van vid. Vill alltid alldeles för mycket.

Igår kväll var Andreas dotter och sambo hos oss på middag. De flyttar tillbaka till Enköping från Örebro igen, om några veckor. Det blev en kort sejour där. Men då har de provat iallafall.

När de åkt så hoppade vi i badet en stund. Det var definitivt inte så här fint väder då. Bilderna är från tidigare tillfälle. Men det är ändå alltid skönt att bada.

Nähäpp, dags att sätta fart att plocka ner sista tvätten jag hängde på tork igår kväll och förbereda lunchen så att det är enkelt när vi är ute på rull.

Önskar er en bra lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.