husbil

FANTASTISK SOLNEDGÅNG VÄLKOMNADE OSS

En fantastisk solnedgång välkomnade oss då vi gled in mot campingen. Jag bromsade in och körde åt sidan. Jag ville inte missa en sekund av detta skådespel! Så vackert!

fantastisk solnedgång

Jag var ledig en extra dag efter Elmiamässan för att ladda om husbilen. Körde den sen till campingen utanför Sandviken där den ska stå ett tag. Jag har inte kört husbilen jättemycket, men har inget emot det. Jag är en van bilförare, eftersom jag pendlat i 25 år. Och en husbil är som att köra en vanlig bil, men är lite större bara.

Efter att jag packat husbilen så jobbade jag undan lite, efter fyra dagars ledighet, innan jag åkte. Eftersom jag är ovan att köra, och behöver vara lite mera alert, så stannade jag vid en rastplats efter en timme. Sträckte lite på benen och andades lite frisk luft innan jag körde vidare till nästa stopp. Det stoppet var i utkanten av Sandviken där Andreas mötte upp. Sen åkte vi ut till campingen tillsammans.

fantastisk solnedgång

Innan jag passerade bommen på campingen var jag ju bara tvungen att stanna, när jag såg det här. Det är helt fantastiska solnedgångar här på Årsunda camping. Om det inte kommer att vara alltför mulet väder så kommer vi att få ta del av en fantastisk solnedgång flera kvällar.

Jag körde sen in på campingen och backade till på vår plats. Första gången jag gjorde det. Perfekt tillfälle att testa eftersom platserna på sidorna var lediga.

fantastisk solnedgång

Andreas har åkt till jobbet och jag ska jobba från husbilen. Så mysigt! Ikväll ska han skjutsa hem mig så att jag kan ta min bil sen. Planen är att jag ska jobba på kontoret i Solna onsdag-torsdag. Torsdag kväll ska jag sen åka direkt upp till Sandviken för att jobba från husbilen 1,5 vecka. Vilken frihet!

Får se om jag kommer att åka till kontoret imorgon. Jag har blivit förkyld nämligen och vill inte smitta folk. Vi får se.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.