husbil livet

SOMMARKVÄLL I MITTEN AV SEPTEMBER

Igår kändes det som en sommarkväll i mitten av september. Eller egentligen en bit över mitten till och med. Jisses vilken kväll! Vi grillade på stranden i kvällssolen.

sommarkväll i mitten av september

Det var fint väder och väldigt varmt, kände jag på dagen när jag satt i husbilen och jobbade. Jag fikade och åt lunch ute och njöt. Så jag föreslog för Andreas att vi skulle grilla korv. Vi hade det kvar i frysen som back up från Elmia-dagarna. Jag är egentligen inte så förtjust i att äta korv och bröd eftersom det inte är nån direkt mat på riktigt i det. Mest fluff och hitte-på. Och jag blir hungrig snabbt efter. Men ibland får man göra undantag.

sommarkväll i mitten av september

Vi satt först utanför husbilen en stund och chillade efter att Andreas kommit från jobbet. Solen försvann bakom träden redan vid halv sex och det blev kallt. Jag föreslog att vi skulle grilla på stranden. Vi bar dit stolar, ett litet bord, grill, mat och dryck.

sommarkväll i mitten av september

Så mysigt! Det var lite folk i närheten. Årsunda verkar vara ett populärt ställe. Ett par satt i kvällssolen och njöt en bit bort. En ung familj hängde på stranden, spelade lite fotboll, lekte och nån badade, nån promenerade förbi, nån båt kom och gick. Men mest så här lugnt.

Alldeles kav lugnt. Så avkopplande!

sommarkväll i mitten av september

Det gäller att ha koll på solen. På bara några minuter så dalar den ner bakom horisonten. Utan att man vet ordet av så har det blivit rätt kallt och man måste kortärmat med varm tröja.

Änderna tackade för sig och drog sig tillbaka. Så gjorde också vi. Vi fick en supermysig stund vid stranden och det var ändå ett par timmar kvar av kvällen när vi stängde om oss i husbilen igen. Vilken känsla med sommarkväll i mitten av september! Ibland får jag riktigt lysande idéer, om jag får säga det själv!

Jag mår betydligt bättre i förkylningen. Det kändes att det vände igår vid lunch. Fortfarande inte helt bra, men stor skillnad. Ikväll när Andreas kommer från jobbet ska vi ta husbilen upp till Söderhamn. Vi passar på att vidga vyerna lite när bilen ändå står utanför Sandviken. Söderhamn är ju för långt för oss att åka över en helg annars. Så vi tar tillfället i akt. Vi har bokat ställplats mitt i stan precis intill Söderhamnsån. Ser fint ut på bilderna. Ser fram emot en ny helgtur!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.