husbil resor - långa & korta

UT PÅ RULL – FEM DAGAR MED HUSBILEN

Äntligen ska vi ut på rull igen. Husbilen är laddad. När vi jobbat klart idag, och Andreas kommit hem från jobbet drar vi iväg mot Jönköping och Elmia.

ut på rull

Vi ska på Nordens största mässa för det mobila livet, i fyra dagar. Det sägs att det är typ 20 000 besökare och 2000-3000 ekipage som bor på campingen/ställplatsen. Vet inte om det är sant, men mycket folk är det.

ut på rull

Så skönt för Andreas som har semester dessa dagar. Han som inte varit ledig alls på hela sommaren, förutom dagen då mellansonen gifte sig. Eller, han kommer iallafall nästan att ha semester. Vi kommer nog båda två att få jobba lite, men det känns ändå rätt ok.

ut på rull

Vi ser fram emot omväxlande dagar. Föreläsningar om resmål, föreläsningar om fakta, oktoberfest, se nya husbilsmodeller, klämma på många vill-höver-saker (och köpa några 😉 )och en maaaassa härligt häng med likasinnade.

Ikväll drar vi som sagt. Vi kör så långt vi orkar innan vi stannar för natten. Gissningsvis till nånstans runt Norrköping. Sen försöker vi komma iväg tidigt imorgon bitti eftersom vi kommer att ha ett par timmar till att köra. Mässan öppnar nio, men så tidiga kommer vi nog inte att vara 🙂 Sen är det fyra dagar på mässan innan vi packar ihop för att åka hem på söndag. Snart är vi på rull igen! Weeeiii!

(Bilderna är tagna påväg hem från Karlskrona i somras)

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.