livet

HEMMAHELG MED PYSSEL OCH AVKOPPLING

Det blev en skön hemmahelg med pyssel och lite avkoppling. Väldigt välbehövligt. Vi hann både färdigt i trädgården och att koppla av.

hemmahelg med pyssel

Jag började med att fixa lite på farmor och farfars grav och Andreas for iväg för att köpa skruvar eller vad det nu var. Sen var vi hemma och pysslade i trädgården. Rensade ogräs, skyfflade av gruset som var kvar på släpkärran efter sensommarens avstannade stenläggning, skruvade upp fasadlampor efter sommarens fasadmålning och plockade in alla pelargoner och olivträd för övervintring i uthuset. Sen var vi värda lite fika.

Andreas gjorde en jättegod middag i lördagskväll. Helstekt fläskytterfilé med lite söt sås på stekskyn och vitlökspotatisgratäng.

hemmahelg med pyssel

Givetvis blev det bad både fredag och lördag kväll. Skönt att köra bubblor när man har en stel och trött kropp efter ovant kroppsarbete.

Söndagen fortsatte med pyssel och en kort fika hos svärisarna. Lite senare på kvällen kom dottern för en veckas boende hos oss. Det var en hemmahelg med pyssel och avkoppling det.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.