resor - långa & korta

Härliga Tullhuset

Förra lördagen var vi riktigt effektiva och hann med mycket. Ett antal ställen besöktes för att kolla läget mest. Bl a tittade vi in till Tullhuset i Västerås. Det är verkligen ett av mina favvo-ställen. Butiken är så mysig och Anna och hennes tjejer supertrevliga. Dessutom känns det så lyxigt att få med sig en vacker kasse med kläder inslagna i prasselpapper. Det blir liksom en extra dimension.

Tullhuset

Lyxig kasse från Tullhuset

Det är lätt att vilja köpa med sig halva butiken hem. De har inredningsprylar från bl a Missoni, Tine K  och Kartell samt kläder från bl a Odd Molly, Chill Norway, Valerie, Hunky Dory och Sebago. Så himla fint! Senaste besöket resulterade i ett par Please-jeans och en vit jeansjacka från Odd Molly. Jamen är inte broderierna på ryggen helt underbara!

Jeans Please, rosa blus Odd Molly, vit skjorta Lexington, jeansjacka Odd Molly, kängor Scorett

Jeans Please, rosa blus Odd Molly, vit skjorta Lexington, lila linne Odd Molly, jeansjacka Odd Molly, kängor Scorett

Maken hittade en jättefin skjorta och byxor, från New Zealand Auckland, också. När jag kommer hem med nya kläder sliter jag alltid ut stora delar av garderoben för att testa nya kombinationer. Då får det gamla lite nytt liv och helt plötsligt så får man, som sagt, ner timpenningen på både nya och gamla kläder. Enkel matematik. Eller hur?

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Bromans Bravader
  25 mars, 2012 at 08:34

  Måste säga att de där jeansen är väldigt snygga. Har sett dem förr och måste nog kika lite närmre på dem =)
  Kram

 • Reply
  Helene
  26 mars, 2012 at 08:38

  Åh, visst är det härligt när dte man köper får lite extra kärlek i inslagningen, det är då det känns värt att ebtala lite mer känner jag, det känns lyxigare på något sätt.

  Jag tyckte byxorna vara väldigt snygga på dig!

 • Reply
  Fru Sederblad
  26 mars, 2012 at 09:07

  Ja, de där jeansen skulle jag också vilja kika närmare på… och jackan den var ju bara vrålsnygg!! Du har bra smak ;-).

 • Reply
  Anna Khysing Persson
  31 mars, 2012 at 08:03

  Lena, vilken inspirerande blogg du har :-)! Tack för ditt fina inlägg om Tullhuset Living! Glädjer mig åt dina fina bilder och självklart känns det bra att du är nöjd med ditt inköp hos oss :-). Please jeansen är slut… (du har bra smak) men ny leverans med vita och satin kommer hem igen i slutet av april.

  Trevlig helg!
  Mvh/Anna Tulhuset Living i Västerås

  • Reply
   Lena
   1 april, 2012 at 03:41

   Satin också! Hmm…

 • Reply
  Lena
  1 april, 2012 at 03:41

  Tack alla för era fina kommentarer!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.