hälsa & friluftsliv

Löprunda

Vaknade tidigt igår morse och vårsolen visade sig från sin bästa sida. Inspirerad av min svägerska som visade sina nyinköpta springa-fort-skor igår, så snörade jag på mig mina och drog ut på en tur. Det gick helt klart över förväntan. Jag har ägnat hösten och vintern åt promenader. Vanliga promenader, snabba promenader och powerwalks varvat med ett och annat gym-pass. Men det är ju långt ifrån samma sak som en joggingtur. Jag har så dålig kondis! En sköldpadda skulle slå mig. Om man nu skulle kunna mäta konditionen på en sköldpadda. Jag brukar flåsa rätt rejält, men idag gick det som sagt kanon. Visserligen gick jag ett par kortare sträckor, men ändå. Löpte, de gjorde jag.

Löptur i skaljacka SOS, joggingbyxor adidas, skor Nike, på skallen en Buff

Förresten, varför är alla jogging-skor så fula?! Ja, utom svägerskans då. De var riktigt snygga faktiskt. Det finns ju massor med snygga street-skor och annat. Men inte jogging-skor. Konstigt. Men, det är ju vad jag tycker förstås. Ni kanske tycker annorlunda.

Kontemplation vid skogssjön

Kontemplation vid skogssjön

När jag kom hem blev det en stunds kontemplation på ljugarbänken vid ”vår” skogsjö (eller träsk om man vill uttrycka sig på det sättet), alldeles intill vår tomt. Där fylls jag med ett fullständigt lugn. Mmmm, gott för själen.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  26 mars, 2012 at 09:05

  Flitig som en myra… Bra gjort! Och vilka fina bilder det blev!

  • Reply
   Lena
   27 mars, 2012 at 08:28

   🙂

   • Reply
    Lena
    27 mars, 2012 at 02:32

    Alltid bra med springa-fort-skor! Det hörs ju.

    Tack för fina ord.
    Kram

 • Reply
  Svägerskan
  27 mars, 2012 at 12:37

  Duktiga du 🙂 Du har ju kondis som en gasell vetja ,det är jag som har kondis som en sköldis eller rättare sagt ” en knubbsäl på land”. Men nu har jag ju fina skor att sätta på labbarna så det kommer nog bli fart på späcket 🙂
  Fina bilder <3 vännen

 • Reply
  Lisa
  30 mars, 2012 at 10:59

  Duktiga du! Stolt ska du vara! Kram.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.