livet

Bloggen växer

Det här är ju så kul så det finns inte. Min blogg växer i raketfart. Det är nu sju veckor sedan jag började blogga. Jag har senaste fyra veckorna haft 85, 110, 117, 127 unika läsare per vecka. Helt otroligt, så många unika läsare per vecka. Hissnande. Jaja lilla vän, tänker ni med 1270 eller 12700 kom igen när du passerat 1000! Men för mig är det här stort, att det blivit så många på så kort tid. Och mamma och pappa, syrran och svägerskan har inte sååå många datorer, så det kan inte bara vara dem som läser 🙂

Bild från Malingsbo camping
Bild från Malingsbo camping

När jag sen lägger till vetskapen om att dessa läsare faktiskt, förutom Sverige, befunnit sig i Norge, Finland, Danmark, USA, Storbritannien, Schweiz, Frankrike, Spanien, Brasilien, Italien och landet Sydskåne så blir det ännu mer hissnande. Ja, det är faktiskt sant. Statistiken visar på en flagga som benämns som Sydskåne. Ni är roliga ni Skåningar. Hur gärna ni än vill förneka det, men ni tillhör faktiskt Sverige 😉

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stina
  7 maj, 2012 at 05:50

  Vilken mysig bild.
  Jo, det är ju kul när folk vill titta in till en.;-)
  Kram

 • Reply
  Helene
  7 maj, 2012 at 09:20

  Klart jag tittar in till dig, du är ju en sån flitig besökare hos mig och lämnar alltid fina kommentarer.

  & så har du ju en trevlig blogg såklart, annars hade jag ju inte återkommit vid varje uppdatering 🙂

  Kram på sig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.