livet

NÖJD & EN LASSIE

Igår kväll ropade vi över nya grannarna på lite pool-svalkning. En trevlig stund. Men en tvååring, vinglas, popcornskål, trädäck, kuddar…ingen bra kombo. Puh, det var länge sen! När de gått hem så kom det en son med tre kompisar och badade också.

Nu ligger ytterligare 18 kvm marksten där de ska. Över förväntan. Soligt men inte jättevarmt är perfekt väder att jobba i. Vi hade gratis arbetskraft x 2 idag också. Ovärderligt med hjälp och vi är så nöjda. Sen blev det läge för det här:

Nu blir det grillat och ett glas i solnedgången (älskar solnedgångar). Sen laddar vi för att Loreen tar hem hela klabbet. Förresten – en kompis kompis har varit med och skrivit låten. Vilken Lassie va?! Hihi.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helene
  26 maj, 2012 at 09:42

  Åhh, vilken bild. Jag vill me ha pool! Lovely!

  Jag hejar på Loreens så att tummnaglarna gör märken i handen!

  Kram

  • Reply
   Lena
   26 maj, 2012 at 09:43

   Jag tror jag höll andan hela låten igenom! Så bra!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.