livet

Tjejkväll på festival

Att börja morgonen med en löptur till fågelkvitter och solsken, och sen ta ett dopp i den babysims-varma poolen, det gör gott för själen det. Går definitivt in under rubriken Livskvalitet, för mig.

Vackra rötter som vi såg vid gårdagens promenad

Vackra rötter som vi såg vid gårdagens promenad

Ikväll är det tjejkväll. Jag och dottern åker på Västerås cityfestival. Hon valde bort kompisarna och går istället med mig. Ska bli så mysigt och jag känner mig så hedrad. Vi tjuvstartar kvällen på eftermiddagen med shopping och något att stoppa i magen. Sånt umgänge gör också gott för själen.

Sen, sen ska jag se fram emot morgondagens roliga besök.

Ha en skön fredagkväll!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  creando
  30 juni, 2012 at 02:57

  Det låter som livet är som bäst just nu 🙂
  Fortsätt njuta!

  Kramar

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.