livet

S-e-m-e-s-t-e-r

 

Gårdagens transport till jobbet löstes med hjälp av svägerskans bil. Jag jagade upp henne ur semesterdvalan på morgonen och hon kom och hämtade mig i pyjamas. Guld värt! Tack för den! Idag behövdes ingen transport eftersom det var hemma-jobbar-dag.

 

Jordgubbs-saft och sylt to be

Jordgubbs-saft och sylt to be

Och nu har jag semester. Så himla skönt! Första semestersysslan blev till att mosa jordgubbar och ställa kallt. Imorgon blir det rårörd jordgubbssaft och sylt.

Vi har bokat ett par dygn med vänner och har några lösa trådar än så länge. Typ en tur till Dalarna och en tur till Hälsingland ev. Det vi vet är att vi ska röja. Röja på kontoret, röja i garaget, röja i förrådet, röja (städa) bilarna och röja (städa) husvagnen. Vi ska också försöka pyssla med den trasiga båten. Skönt att få sånt gjort, men till största delen hoppas vi på avkoppling och härligt umgänge.

Hörr’ni, har ni vägarna förbi Enköping, eller dess omnejd, tveka inte att höra av er om ni har lust. Kanske passar det att vi kan ses! Det vore kul!

Snart blir det grillning hos svåger och svägerska ett stenkast härifrån. Sen kanske vi går ner till kvarterskrogen där en kanonbra trubadur spelar.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  6 juli, 2012 at 05:25

  Åh, det hade varit roligt att ses Lena, men du bor ju liksom i fel ände av landet ;-).

  • Reply
   Lena
   7 juli, 2012 at 08:10

   Eller så är det du som bor i fel ände 😉

   Kram

 • Reply
  creando
  6 juli, 2012 at 11:53

  Det hade varit fantastiskt att få träffas. Lovar att höra av mig om vi är nära 🙂

  • Reply
   Lena
   7 juli, 2012 at 08:10

   Ja gör det! Det hade varit kul.

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.