livet

Bloggfrågor

Hur gör ni för att följa era bloggfavoriter? Jag följer mina via bloglovin, men jag tycker det blir sån fördröjning ibland. Rekordet var i början av veckan. Jag fick inte en enda uppdatering på en hel dag, vilket resulterade i 40 nya inlägg på morgonen efter. Tur att jag fortfarande hade semester så jag hann med att läsa. Det är ju så kul.

Har sett att när flera av er kommenterar på olika bloggar så kommer ert foto upp i kanten. Hur har det kommit dit?

Ni som har reklam – fördelar/nackdelar.

Ni som läser – störs ni av reklam eller är det rent av bra eller spelar det ingen roll. Själv tycker jag det är helt ok och störs inte alls av det.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  MIlla
  17 augusti, 2012 at 12:47

  Hej, jag använder bloglovin allra mest. Dock är det ju en del fördröjningar, men har nog aldrig råkat ut för sååå lång tid. Tror de haft lite strul, för ett tag sen fick jag massor av inlägg som olästa plötsligt. En del bloggar har jag på FB men känns som av man blir så nedlusad av all info….. Kram Milla

 • Reply
  Helenasenklavardag
  17 augusti, 2012 at 02:06

  Jag har inte bloglovin, verkar så krångligt, har försökt ansluta mig en gång men det funkade inte! Jag har ju blogspot och då lägger man till alla i vänsterkanten, sedan syns en del i högerkanten ute på bloggen! Jag störs inte av reklam, men har inte sådan själv längre!
  Kram Helena

 • Reply
  Bromans Bravader
  17 augusti, 2012 at 03:10

  Jag har inte heller bloglovin, har mina favoriter som jag besöker då och då ändå. Jag har faktiskt gjort bokmärken av de sidorna. Enklast så.
  Vad gäller reklam så störs jag inte nämnvärt. Klart att en blogg är finare utan reklam men jag förstår givetvis de som vill tjäna en hacka. (fast man ska nog ha väldigt många läsare för att tjäna något på det).

  Kram Jannike

 • Reply
  Sara
  17 augusti, 2012 at 09:15

  Jag vill inte själv ha reklam och tycker ibland att en del bloggar med mycket reklam blir lite röriga. För att hålla ordning på favoriter har jag anslutit mig som läsare (blogger) eller lagt till i läslistan. Men det finns ju fler osm jag ständigt återkommer till och dem söker jag enkelt upp via kommentarer jag fått!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.