livet

Ett stort fång rosor och tusen tack

Ett stort fång rosor till alla er som besöker mig. Och tusen tack till era fina, roliga och snälla kommentarer. Jag blir så glad och det värmer hjärtat. Har tyvärr inte haft tid att svara på era  kommentarer som jag egentligen önskar. Förutom några ryck ibland. Man blir så ohyggligt nyfiken på alla som, sedan starten i mars, suttit i 26 länder och läst min blogg.

Ett extra tack till er som följer mig via Bloglovin, Facebook och Instagram. Kul!

Välkommen säger jag till er som hamnat hos mig när ni googlat på trädgårdsblommor, inbjudningskort, bordsdekoration, morkulla, moln och auberginegratäng. Jag hoppas ni trivs att hänga här trots att det kanske inte riktigt var vad ni sökte. Och ni som har bloggar. Testa att skriva något om krypoxbär så ska ni få se på fart i  statistiken:-)

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Linda
  23 augusti, 2012 at 06:47

  Det är så kul att kolla statistiken och speciellt vilka googlade ord som har lett personerna just till min blogg. Däremot så förstår jag inte sidstatistiken, vart dom klicken kommer ifrån. Klickade på en sådan länk och hamnade på en sida med nakna vuxna människor. Jag fattar inte varför den syns i min statistik? Min blogg ligger ju knappast med på en sådan sida. Har du också sådana konstiga sidor?

  Kram, kram

  • Reply
   Lena
   23 augusti, 2012 at 07:05

   Nä, nåt sånt känner jag inte igen. Men det kanske finns där fast jag inte sett just det.

 • Reply
  creando
  23 augusti, 2012 at 01:20

  *skratt* Krypoxbär alltså 🙂 Testa ”naken”. Funkar asbra! Även om jag är tämligen säker på att de som hamnar hos mig efter att ha sökt på ordet tänkte sig något helt annat än en naken hund 🙂

  Kramar

  • Reply
   Lena
   23 augusti, 2012 at 07:06

   Hmm. Kanske ska testa det då. Att hitta på en anledning att skriva det. I rent studiesyfte alltså 😉

 • Reply
  Lotta
  23 augusti, 2012 at 03:47

  🙂

  Agneta Eckemyr som jag skrev om första veckan jag bloggade, har mest ”views” av något av mina inlägg. Så krypoxbär alltså…ska testa 😉

  Tack själv för din härliga blogg!!

  xx

  • Reply
   Lena
   23 augusti, 2012 at 07:06

   Agneta who?! Var tvungen att googla henne. Har nog hört talas om henne när jag tänker efter.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.