livet

Höst-aning

Hallå där. I lördags var det bikiniväder och igår var det plötsligt höstregn och blåst och inte mycket bikini-lust alls faktiskt. Vad hände där, liksom?! Idag var det ännu mera höst. Tack och lov kom solen fram på eftermiddagen och vi har nu en jättefin kväll.

Jag är kluven till hösten. Jag tycker det är galet jobbigt med mörkret, kanske för att jag har 6 mil bakom ratten enkel väg till jobbet. Dessutom brukar det blåsa så vansinnigt på hösten. Jag HATAR blåst. Men, det finns positiva saker med hösten också. Mörkret gör ju samtidigt att det finns skäl att tända ännu flera ljus. Något annat positivt är ju alla mysiga stickade tröjor och halsdukar som man får dra på sig. Dessutom fyller alla i familjen år på hösten. Likaså mamma, några sykonbarn, någon svåger och någon svägerska och några kompisar. Alltid kul med kalasande. Vi bestämmer att vi tänker på det positiva istället.

Nä, nu ska jag ta maken i örat ut på en prommis.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  House number 11
  27 augusti, 2012 at 06:27

  Hej!
  Ja, som du redan vet älskar jag hösten! Och vilken underbart fin plantering!
  Tack för finfin inspiration!
  Kram Jenny

  • Reply
   Lena
   27 augusti, 2012 at 07:17

   Tack för fina ord. Kul att du tittade in. Välkommen och välkommen tillbaka.

 • Reply
  Linda
  27 augusti, 2012 at 06:48

  Visst är det blandade känslor som kommer med hösten. Jag tycker det är mysigt med tända ljus och att krypa upp i soffan med en pläd men precis som du säger så har jag svårt för tråkvädret som blir. Hösten ska ha soliga fina dagar med härliga färsprakande löv på träd och mark. Då är den som finast.

  Kram, kram

  • Reply
   Lena
   27 augusti, 2012 at 07:16

   Just precis.

 • Reply
  helenasenklavardag
  27 augusti, 2012 at 07:07

  Skiner solen och det inte blåser då tycker jag hösten är vacker men inte annars. Mysigt att tända ljus är det ju förstås, men sommaren är alldeles för kort!
  Kram Helena

  • Reply
   Lena
   27 augusti, 2012 at 07:16

   Precis så!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.