livet

Sista semesterdagen

Ut sikt från trädäcket i skönt kvällsljus

Ut sikt från trädäcket i skönt kvällsljus

Fin dag idag igen. Fick lite sol på näsan på lunchen i alla fall. Här hemma har det tydligen regnat en skvätt, men nu mot kvällningen så skingrade sig molnen och ett underbart kvällsljus bröt fram. Då gäller det att fort springa ut och sätta sig och njuta. Även om det så bara är några minuter. Mmmm. Man vet aldrig, det kan vara de sista minutrarna på månader!

Gårdagen, som var sista semsterdagen, var härlig. Började med en lång pw och sedan övningskörning med dottern. Senaste gångerna har vi vågat oss in till stan, även om det är en stor led i ytterkanten som vi snurrat runt runt på. Vi skyndar långsamt. Städade huset. På eftermiddagen kom mina föräldrar och badade i poolen för första gången. Det har inte blivit av tidigare. Tror de låg i närmare en timme och tyckte det var sååååå härligt. Och vilket paaaradiiis vi har. Jo, så är det nog. Ett litet paradis. Vårt paradis.

Må bäst!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  creando
  16 augusti, 2012 at 10:17

  Inte dåligt ändå, att ha ett eget paradis. Och jag tror dig, jag tror att ni har det 🙂
  Kramar

 • Reply
  Lotta
  17 augusti, 2012 at 02:11

  Vad härligt, ert paradis.

  Vacker bild, vackra ord!

  Kram till dig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.