livet

Morgontur & arbetsläger

Morgonens motionstur blev både varm och kall. Termometern visade på 4 grader så jag tog en extra tröja. Det tog inte så lång tid förrän jag var jättevarm. Men, jag glömde vantar så händerna var samtidigt iskalla. Mitt varma blod hinner liksom kyla ner sig när det passerar handlederna på något underligt sätt. Känner ni igen det?

Ikväll har vi sönerna till bordet. Dottern har åkt på fest i Västerås. Maken har trummat ihop till arbetsläger i helgen. Garaget ska inredas. Det duger inte med bara ett ”skal” utan ett garage måste vara uppvärmt och i princip ha villastandard förstår ni, om man frågar vissa delar av familjen. Det innebär plötsligt att jag får sköta matlagningen hela helgen. Hur gick det här till!?

Så, nu är det bäst att jag börjar med kycklingen. Maten är beställd till att vara klar om en halvtimme. Better go!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotta
  21 september, 2012 at 05:17

  Arbetsfördelning classico 😉

  Det blir nog bra och god mat blir det garanterat!!

  Ha det fint

  Kram!

  • Reply
   Lena
   21 september, 2012 at 07:41

   Det blev gott 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.