livet

Lång lördag

Vaknade tidigt av att någon i sovrummet snarkade väldigt. Och det var inte jag. Lika bra att gå upp, äta frukost och dyka ner i skolböckerna. Böckerna gjorde mig sällskap tills det var dags att åka på middag hos vänner i Täby.

C'arla du Nord-klänning

C’arla du Nord-klänning, halsband Lily of Sweden

Halsband Lily of Sweden

Halsband Lily of Sweden

Så här såg jag ut inför middagen. Klänningen är ännu ett reafynd från Valja Mi. 60%!!!

Emma tipsade härom dagen om att Inreda hade rea. Jag torskade på detta döskallehallsband och två fönsterlampor. Supernöjd. Först ingenting, sen ingenting och sen shoppa massor med saker på ett par dagar. Så jobbar jag.

Middagen kommer i nästa inlägg.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.