livet

Kit’ad och klar till Stora Bloggdagen

Klänning Warehouse, skor Scorett, halsband Lily of Sweden, armband Bohemian Society

Klänning Warehouse, skor Scorett, halsband Lily of Sweden, armband Bohemian Society

Nu är jag kit’ad och klar till Stora Bloggdagen på lördag. Åtminstone kvällens utstyrsel. Klänning och underklänning inhandlad på Valja Mi i Enköping, skorna är gamla från Scorett, halsband hemklickat på Inreda och armband hemklickat med blixtsnabb leverans från Lilla Villa Vita.

Runt om i drygt hundra blogg-stugor funderas det denna vecka på vad i hela friden man ska ha på sig. Oavsett om man har en garderob eller en stor walk-in-closet full med kläder så har man förstås INGET att ha på sig. Hos vårt lilla Enköpings-gäng har diskussioner pågått om vi ska komma nakna. Det där med kläder är ju bara för fegisar! Hmmm nu kom jag just på att jag för några inlägg sedan pratade om en karl med brallorna nere. Hur ska jag krångla mig ur det här nu då!?

Eller ska jag kanske bara ha min nya Beach House-pyjamas som Helena föreslog.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  30 april, 2013 at 10:55

  Fint 🙂 hoppas ni får kul kram Diana

 • Reply
  mammaxtre
  1 maj, 2013 at 08:04

  Har inte tänkt på kläder ännu, måste väl ta tag i det snart för naken kommer jag då inte 🙂

 • Reply
  Victoria - Elvira Spekulerar
  1 maj, 2013 at 08:43

  Åh, vad fin du kommer att vara. Jag har världens vånda över det här med kläderna och över att åka överhuvudtaget (nervös till tusen), men det kommer att bli jätteroligt, det är jag övertygad om.

  Kram

 • Reply
  Tittilina
  2 maj, 2013 at 10:38

  Lyllos dig! Som ska gå på eventet!
  Och få bära sådana fina kläder. Dom där skorna blev jag alldeles förtjust i.
  Have fun My dear.
  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.