hälsa & friluftsliv

Klart vi alla ska hjälpa till

SONY DSC SONY DSC

Fick en förfrågan om jag ville hjälpa till att sprida informationen om ForLife-projektet. Klart jag vill. ForLife handlar om att samla in pengar till förmån för Cancerfonden. Idén till projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna drabbats av cancer. De bestämde sig för att hjälpa till att göra skillnad. Klart jag också vill göra skillnad. Jag bad dem stoppa i ett extra skal. Ville köpa ett till dottern också. För den goda sakens skull.

Köp ett skal du också. För 100:- får du ett snyggt skal och stödjer Cancerfonden. Eller SMS:a ditt bidrag.

Klart att vi alla ska hjälpa till att göra skillnad.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.