livet

Vintern på besök

SONY DSC SONY DSC

Inatt kom ett rejält snötäcke och beklädde matgrupp, hängmatta och det manliga monstret. Och det ligger fortfarande kvar utanför kökets terrassdörr nu ikväll. Tidigt säger många, men jag kan meddela att 6 oktober 1994 (då dottern föddes) var det snöslask. Det blev i vilket fall en vacker dag idag, men blåsig.

Nu ska ni slippa Dubrovnik-inlägg. Vet att det blev många och långa, men jag vill ju ha bloggen som dagbok så då fick det bli så. Och det bästa av allt är ju att ni inte behöver läsa om ni tröttnat 🙂

Efter att ha haft fem bokade helger så ser jag fram emot kommande helt blanka helg. Ni som följer mig på Instagram vet att det blivit lite shopping i Stockholm i veckan. Ni ska få stilla er nyfikenhet i helgen har jag tänkt.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Fru Sederblad
  18 oktober, 2013 at 05:36

  Fy för snö! Fy för snö säger jag bara!

 • Reply
  Tittilina
  18 oktober, 2013 at 08:51

  Snö? Lite tidigt tycker. Nu har jag precis förlikat mig med hösten och är under inga omständigheter redo för nytt årstidsskifte.

  Kram

 • Reply
  Jonna Mamma till Wilja !
  19 oktober, 2013 at 05:03

  Oj snö redan…!

 • Reply
  Eva Jansson
  19 oktober, 2013 at 11:32

  Ut och jaga bort den med hårfönen! Jag vill ha soliga, varma dagar att njuta av utomhus.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.