livet

När nåt händer i den här lilla hålan gäller det att passa på

SONY DSC

Nina och några till i Enköping hade snott ihop ett bloggevent.

SONY DSC

Strax innan hade jag sladdat in på Lindas gata och fångat henne i farten, typ. Väl på plats fick man ställa sig framför en fotograf och sedan vidare till en god buffétallrik och hämta vin i baren. Åh den där skinkskivan med kladd i, mmmm.

SONY DSC

Här är gulliga Sofia, med inredningsbutiken Fröken Röd, som också var medarrangör.

SONY DSC

Vi snubblade på Ulrika, som var där med en vän, och pratade förstås lite med Amanda och Susanne. De hade ett jättefint stånd med kransar, hjärtan och lite annan inredning. (Sorry brudar för det dåliga fotot). Så snyggt med det gröna och juliga mot den vita putsade väggen!

SONY DSC

Vi bjöds på en härlig modevisning från ett antal butiker i stan. Amanda representerade Garderåb. Ser ni vad snygg hon är i den här klänningen!

SONY DSC

Efter ett tag dök även Ullis upp. Sorry igen för den dåliga bilden, men jag tyckte den var lite rolig. (Hon var nykter, jag lovar!). Här satt vi och hoppades att våra lotter skulle ge utdelning. Susanne hade fixat riktiga kanonpriser från bl a Blackballoon och Tre generationer! Ulrika vann åtminstone en leksak, såg vi.

När nåt händer i den här lilla hålan gäller det att passa på. Vi hade en trevlig kväll, även om vår egen lilla bloggmaffia var utspridd och även om det var varierande lätt att göra sig hörd.

Nu ska jag ta en brottningsmatch med det där saffrans-biscotti-receptet. Ha en fin fredagskväll!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Susanne
  29 november, 2013 at 07:31

  Haha, goa du<3
  Klart man ska passa på när det händer något skoj.

  KRAM

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  29 november, 2013 at 10:19

  Åhh, vad kul ni verkade ha haft! Vilken härlig kväll! Och FÖRLÅÅÅÅT mig att jag glömde bort det och att jag inte svarade dig! Är urdålig på att kolla den mailen och tänkte att jag måste skriva till dig och tacka för inbjudan. Jag är helt enkelt helt hopplös, men det har varit lite mycket och jag har varit lite snurrig och extra vimsig…. Hoppas jag är förlåten!

  Kramar
  Petronella

 • Reply
  mammaxtre
  30 november, 2013 at 04:32

  Så trevligt med en bloggmaffia 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.