livet

Mycket som snurrar i huvudet just nu

M

Det är mycket som snurrar i huvudet just nu. Dottern har som mål att plugga på college till hösten. Hon behöver viss stöttning i att söka information och fatta beslut. Hon håller också på att ta körkort. Där går det åt lite tid att hjälpa till med teorin och en hel del tid till övningskörning.

Ska vi byta min bil eller inte? Nu eller sen? Min utbildning på fritiden tar lite energi också. Det går åt energi till att reta sig på att jag tappade, den ett par veckor gamla, luren i gruset så skärmen sprack. Maken kryddade tillvaron med att bli upplyst av en fartkamera.

Vi håller också på att rodda till svärmors 75-årskalas hos oss på lördag. En tillställning för närmare 30 personer kräver viss planering, även om maten cater’as. Men det gör vi så gärna. Hon har ställt upp så mycket för oss.

En del annat att fundera på och fatta beslut om finns det också. Så nu hade det inte suttit fel med lite vårsol! Och, det finns ju faktiskt mycket värre saker att lägga energi på.

Må bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Linda
  20 februari, 2014 at 06:30

  Jisses vilken fin bild! Hon kommer att bli gift rikt om hon åker över Atlanten. Kom ihåg vem som sa det först. :0)

  Kram Linda

 • Reply
  Nilla
  20 februari, 2014 at 07:33

  oj så snygg!!! Ja jag hoppas att besluten klarnar snart. jobbigt med mycket beslut. verkligen inte kul med all snö som var i morse, längtar efter vårsol Nuuuu!Kram Pernilla

 • Reply
  helenas enkla vardag
  20 februari, 2014 at 08:05

  Vilken snygg dotter du har!! ja ibland hopar sig allt på en gång, det enda man vet är att man reder ut det och att det lugnat sig, men innan kan man knappt tro det, Lite sol skulle säkert ge lite energi iallafall.
  Ha vet du vad jag gjorde för dumt idag? Jag började grädda våfflor i mackpressen. hua man kan undra hur min hjärna funkar just nu.
  Styrke kram till er.
  Kram Helena

 • Reply
  Home2tiny
  20 februari, 2014 at 08:46

  Wow vilken snygg bild på din vackra dotter. Här snurrar det också mycket kring utbildning o jobb för vår äldsta son, vår yngsta har precis efter viss vånda valt programm till gymnasiet, många beslut som ska tas…..Hoppas på lite sol o värme till helgen, den här bleka nosen behöver det. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

 • Reply
  Susanne
  20 februari, 2014 at 09:03

  Sååå fin!!!

  Oj, oj, oj tänk att det alltid ska hopa sig för en.
  Det reder sig det vet man men det är jobbigt innan det gjort det.

  KRAM

 • Reply
  Ninelin
  21 februari, 2014 at 08:45

  Vilken bild! Fin tjej.

  Det låter en hel del det där. . .

  Hoppas du får en fin fredag.

  Kram N

 • Reply
  Den där Victoria
  21 februari, 2014 at 01:02

  Vilken vacker dotter du har, jättefin bild. Tänk vad mycket funderingar det kan rusa runt i skallen på en och sen rätt som det är, så löser sig det mesta ändå på något sätt, märkligt det där. Kom ihåg att andas, så löser sig det andra med tiden.

  Kram Victoria

 • Reply
  Jody
  21 februari, 2014 at 02:09

  Ibland känns det så, som att allt kommer samtidigt. Men allt tenderar att bli lättare när solen kikar fram 🙂

 • Reply
  Vitae Stilo
  21 februari, 2014 at 11:52

  Hmm… Ja ibland blir det lite för mycket! Skönt att du fick vila lite förra helgen.

  Kram
  Helen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.