livet

Vårens nagellacksnyheter

SONY DSC SONY DSC

För en dryg vecka sedan åkte jag till Åhléns för att botanisera bland vårens nagellacksnyheter. Kände att jag ville ha ett fräscht lack med glossig känsla, men inte för mycket färg. Såg först den sandfärgade och tyckte den såg lite tråkig och intetsägande ut, men chansade på att den skulle ge rätt känsla med topplacket med glitterflakes i.

Det blev precis som jag ville. Sen att dottern utbrast ”vad f*n har du på naglarna!?” när hon först fick syn på mina fingrar är ju en annan historia. Haha. (Hon ändrade sig sen när hon tittade lite närmare vill jag meddela).

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Susanne
  24 februari, 2014 at 06:48

  Jättefina!
  Gillar dessa färger..:-)

  Mmm va god kalasmaten såg ut i inlägget innan!
  Håller med, skulle kunna leva på dessa gosaker.

  KRAM

 • Reply
  Ninelin
  24 februari, 2014 at 07:27

  Fina färger. Jag valde tidigare en riktigt mörk. Tyvärr blev naglarna gula efteråt. Det har aldrig hänt mig tidigare.

  Kram N

 • Reply
  Nilla
  24 februari, 2014 at 08:52

  Det ska vara bra det där märket har jag hört. Jag älskar att hitta nya vårfärger på nagellack Kram Nilla

 • Reply
  Vitae Stilo
  24 februari, 2014 at 09:18

  Jättehärliga och naturliga färger, så snyggt på naglarna!

  Bra köp fina tjejen 😉

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply
  Sara
  24 februari, 2014 at 09:19

  Jag kör sällan med nagellack men har just nu klippt dem korta och har dem mörkt bruna – inte så vårigt men ändå.. Fina färger du valt! Kram Sara

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  24 februari, 2014 at 10:17

  Gillade det där… Annars är jag en hopplös ljusrosa nageltjej, när jag väl får för mig… 🙂

  Kram kram
  Petronella

 • Reply
  Eva Jansson
  24 februari, 2014 at 10:51

  Sista nagellacket jag köpte var tvärtemot din stiliga sandfärg. Jag var och fick pedikyr och fick ett lack i lila och lätt metallic som var så coolt. Så en sån liten flaska fick följa med hem också.

 • Reply
  Lotta i USA
  25 februari, 2014 at 02:00

  Superbra märke! Och färgen är fab – love it!!

  KRAM

 • Reply
  bara anna
  25 februari, 2014 at 07:24

  Jag är glad för lite tips, behöver det till min fotvårdsklinik, många som vill få tånaglarna lackade framöver.

  Må så gott!

 • Reply
  Katarina
  26 februari, 2014 at 10:55

  Men hallå där!
  Men åå de där färgerna är ju så fräscha…å så skrattar jag åt hur de är…döttrarna… först rynkar man näsan och suckar…sen kommer de o snor ens saker….;)
  Du den där buffén ser hiiiiimmelsk ut ju.. kan tro att det blev lyckat!
  Å vilken rolig bild på dottern å alla jackor..å jag håller helt med henne… de ser ju inte alls likadana ut…;) Karlar!! de förstår verkligen inte det där!

  Just ja..godiset i min skål var från bloggeventet. jag tycker inte om lakrits men tyckte de var lite fina där i skålen….hmm ja de var det under ett par timmar för plötsligt var den tom. INGEN i min familj är särskilt förtjust i lakrits kan jag säga….fniss.. någon måste ha varit väääldigt sugen i alla fall..
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.