livet

Beslutat att go for it

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Mina ihopknollrade tankar i huvudet börjar komma ut på lite större riksvägar nu. Inte motorvägar ännu, men snart.

Har jag en gång fått en idé så måste jag liksom tänka den hela vägen ut. Vända och vrida. Ta reda på för- och nackdelar. Vad händer om si och vad händer om så. För att sen fatta beslut. Besluta att gå för det eller besluta att lägga ner. Men då vet jag att beslutet är välgrundat. Är ni med? Är ni också så eller får ni en massa idéer som bara passerar?

Hur som helst. En av mina tankar blev till ett frö och fröet en idé. Fröet började gro hos mig. Jag planterade ett till frö hos någon annan och där började det också gro. Vi har vänt och vridit, fattat beslut.  Beslutat att go for it! Vi har nu en gemensam växt som börjar ta sig.

Kryptiskt? Ja jag vet, hihi. Tids nog kan jag dela med mig.

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lotta i USA
  19 mars, 2014 at 01:31

  Great minds think alike 😉

  Låter KUL, låter spännande, låter så jag blir nyfiken!

  KRAM

 • Reply
  Suss
  19 mars, 2014 at 06:34

  Åh vad spännande! Nu blir jag nyfiken 😉 kul att det finns många som vågar satsa på sina idéer, kram Suss

 • Reply
  Susanne
  19 mars, 2014 at 07:09

  Åhhh nu blir jag ju jättenyfiken

 • Reply
  Ninelin
  19 mars, 2014 at 08:37

  Låter spännande det där. Blev nyfiken nu.

  Kram N

 • Reply
  Tittilina
  19 mars, 2014 at 09:41

  Ja håll oss på sträckbänken bara 🙂
  Och lycka till!

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  19 mars, 2014 at 04:21

  Heja er! Man ångrar bara det man inte gjort!
  Skälv försöker jag gå mycket på magkänslan. För mig är den oftast den mest sanna.
  Kram Helén

 • Reply
  Åse
  19 mars, 2014 at 05:40

  Härligt när man har ett frö, sår det och det blir en växt och jag blir så klart jätte nyfiken. Kram Åse

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.