livet

STORLEKEN HAR INGEN BETYDELSE

IMG_0466 IMG_0467

Storleken har ingen betydelse brukar man ju säga. Men här vette’ tusan om inte min gräns går.  Den är ju söt och har allt man behöver, men nja.

Började morgonen med en vända med gräsklipparen. Säsongens första. Gräsmattan var långhårig som en Ragdoll-katt så det var välbehövligt! Maken föreslog sen en utflykt och jag är ju inte sen att haka på.

Tittade på husvagnar i Västerås och Tumbo (nära Eskilstuna). Hittade en som vi fastnade för båda två. Dock inte den ovan 😉 Meeen. Lite överkurs att ha en gigantisk båt och TVÅ husvagnar. Så vi har lite att jobba på först.

IMG_0473

Jag som jobbar i Sörmland har hört radioreklamen från Tumbo möbler tusen gånger ville passa på att titta in. Jodå, det var värt en utflykt som reklamen utlovar. Hittade en toksnygg soffa och fåtölj från Ralph Lauren. Men nej, det fick stanna kvar.

 

IMG_0476

Från Artwood.

 

IMG_0474

En sån här soffa är nog cool att ha. I en hel vecka.

Det blev en helt okej söndag.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Carolina
  11 maj, 2014 at 09:31

  Hejsan svejsan
  Så kul att hitta fler som inte vet vad de vill bli när de blir stora

 • Reply
  AktivaDagar
  12 maj, 2014 at 04:59

  Det är lite häftigt med små husvagnar… Fast… lite trångt kanske det blir… Finns ju även den varianten som man kan dra efter skotern.. Fritidsvagnen… Inget för mig men intressant att det kommer mer varierande modeller på marknaden… 🙂 Cool soffa i jeans förresten.. Så skulle man ju även kunna klä sin husvagns-sittgrupp 🙂

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  12 maj, 2014 at 06:43

  Men sicken söt liten vagn. Den skulle nog väcka lite uppmärksamhet på vägarna.
  Kram Helén

 • Reply
  Milla
  14 maj, 2014 at 02:34

  Sååå du var nästan hemma hos mig

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.