livet

Jag går igång på stenar

SONY DSC SONY DSC

Alltså, jag vet inte vad det är men på senare år så har jag insett att jag går igång på stenar. Naturstenar slipade av vatten, naturstenar beklädda med mossa, bearbetade stenar i trädgårdar, you name it. Kan inte riktigt säga vad det är men jag tycker det är så vackert! Inte riktigt alla dock. Vissa skulle jag inte alls ta in i trädgården. Har kanske sagt det förut, men vi gillar stenar så pass att vi till och med skapat vårt efternamn efter en del av en stenart.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Channal
  13 augusti, 2014 at 09:08

  Älskar stenar! Jag kan också gå igång på en gammal mossig stenmur! Varje gång vi åker hem från en solsemester så har jag alltid ett gäng stenar med mig hem som ett sommarminne.

  Kramar Anna

 • Reply
  Glamour-Psykologen
  14 augusti, 2014 at 11:46

  Haha, nu blev ag ju galet nyfiken på ditt efternamn… 😀 Kram!

 • Reply
  Anette
  15 augusti, 2014 at 08:23

  Jag måste ju hålla med om att stenar har sin charm. Var och en liten som stor. Ha en go fredag. Kram Anette

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.