inredning

Lättare att finna njutningen i tillvaron & Paradisverkstan

SONY DSC SONY DSC

Paradisverkstan

Jag tycker egentligen inte om hösten. Alls. Eller ja jo, jag kan uppskatta hösten när det är soligt som det varit en hel del denna höst. Men det dystra mörka har jag så svårt för. Men sedan jag börjat blogga, vilket ju är ett bra tag sedan nu, så har jag lättare att finna njutningen i tillvaron. En av fördelarna och njutningen med hösten är ju onekligen att det känns mer motiverat att tända en massa ljus.

Den här ljusstaken är från i somras då vi besökte Paradisverkstaden på Öland. Här kan du läsa mer om det. Den vågiga designen gör att skenet blir lite extra härligt och lite speciellt.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ulrika
  9 oktober, 2014 at 06:20

  Ja jag är ingen höstgillare jag heller, de få stunderna med brasan och varm choklad överväger liksom inte allt det kalla och grå man måste stå ut med hualigen, men verkligen fina ljuslyktor 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Linda
  9 oktober, 2014 at 06:56

  Vad kul att vi känner likadant. Jag har faktiskt också börjat tycka bättre om hösten sen jag blev bloggerska. Man kikar in hos andra och ser att det finns faktiskt saker att njuta av på hösten också.

  Kram Linda

 • Reply
  Glamour-Psykologen
  10 oktober, 2014 at 10:34

  Jag kan hålla med dig också Lena – det är fint att vi bloggerskor kan inspirera varandra, och när man bloggar så reflekterar man kanske lite mer över vad som faktiskt är mysigt i ens egen tillvaro också… Gillar ljuslyktorna du visar, verkligen superfina! Önskar dig en härlig fredag och helg! Kramar! <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.