livet

LITE MERA JULFEELING

SONY DSC SONY DSC

Fick lite panik när jag insåg hur snabbt det blev mörkt.

Jag har pluggat lite idag först. Efter lunch tog maken och jag en promenad och sen gick jag ut och knipsade lite grenar för att få lite mera julfeeling. De flesta hyacinterna har tackat för sig och jag har ingen lust att köpa nya nu.

SONY DSC SONY DSC

När jag sen plockade runt med prylarna och liksom vaknade till så såg jag hur mörkt det var. Haha, snacka om att jag retar mig på mörkret och kameran nu när jag snart har en ny kamera. Precis som det var med gamla sängen. Vi har väl aldrig sovit så dåligt som veckorna innan nya sängen kom. Hmmm, hur var det nu med tankens kraft…

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.