hälsa & friluftsliv

INTE SÅ BRA PÅ DE DÄR MODERNA UTTRYCKEN

IMG_1971 IMG_1969

Tog en paus mellan övningstentorna igår och gav mig ut på en runda. Åh vad skönt det var. När jag kom hem tokkörde jag några övningar. Typ, squats och burpees och allt vad det heter. Tror jag. Jag är inte så bra på de där moderna uttrycken. Alltså de moderna orden som kommit till efter 1993, typ.

Nu jäklar ska jag få lite mera regelbundenhet i träningen. Nu när tillvaron börjar lugna sig lite. Så skönt att känna den där träningsvärken efter att man tagit i ordentligt.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mia
  26 februari, 2015 at 09:47

  Lycka till med tentor och allt, visst är det jobbigare att plugga in saker nu än när man var yngre…? Fokus är liksom någon annanstans. Tips – tävla hos min vän Anna här:http://haga26.se/ – 2 tävlingar igång.
  🙂

 • Reply
  Prinsessorna på Bellevue
  26 februari, 2015 at 10:39

  Kul med ditt superfynd!!! 🙂 Och vad duktig du är som pluggar och pluggar! Impad!! 🙂

  Kram
  Petronella

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.