livet

JAMEN HUR SÖTA KAN VALPAR BLI!?

IMG_2260

Kolla! Så liten att hon gick ner i en tekopp!

IMG_2264

Om jag minns rätt är det här en hane som är såld.

IMG_2265

Som sagt, vi var hos svåger och svägerska och kollade in de sex valparna som deras tik och ena hane fått. Jag har nog aldrig sett så små söta nån gång.

 

IMG_2270

Den bruna är tingad.

IMG_2279

Trots att de har en stooor tallrik med mycket plats runt så måste de trängas, hahaha. Den helsvarta är också såld förresten.

IMG_2284

Inte helt lätt att fota fyra-veckors-valpar när ljusförutsättningarna inte är de bästa. Det blev mååånga suddiga bilder.

 

IMG_2285

Ena stunden for de runt över allt och nästa sekund lade de sig platt rakt ner och somnade direkt. I en enda stor hög.

 

IMG_2298

Jamen hur söta kan valpar bli!? 

Är ni sugna på en liten lätthanterlig och trevlig hund? Hojta till så förmedlar jag kontakten. De här raserna sägs dessutom vara väldigt bra för de som är lite allergiska, men ändå vill ha hund. Är man jätteallergisk så kanske det inte funkar, vad vet jag. Jag vet bara att deras äldsta son, ni vet han som drar till California, är allergisk och för honom funkar det bra.

Mamman är Bichon Frisé /Shih tzu och är 4 år, frisk och väldigt trevlig, pappan är Chihuahua / Bichon Frisé och är 1,5 år , frisk , lugn och supermysig.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria
  2 februari, 2015 at 09:30

  De var söta, måste jag säga!
  Till och med jag måste säga det och jag tycker inte ens om hundar. Jag menar jag är väl djurvän och så men hundar har något som mest skrämmer mig. Är även lite allergisk. Så säger jag att de är söta då är de verkligen söta.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   2 februari, 2015 at 09:50
 • Reply
  Hem & Trevligheter
  2 februari, 2015 at 05:18

  Vill ha nu! Tror jag skulle bli dräpt av mina gamla uppfödarkompisar om jag skaffade mig en korsning. Men så söta, så söta de är.

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.