livet

NEJ, TACK JAG VILL INTE HA DET GRATIS

IMG_2582

Fick en förfrågan igen om jag vill göra skillnad. Helpers Aliance vill ha hjälp att bidra till cancerforskningen via sitt företag ForLife. Jag skulle få ett armband eller mobilskal mot att jag skrev om det. Jag sa nej, tack. Jag vill inte ha det gratis. Istället köpte jag ett var sitt till mig och maken. Klart man vill betala för den goda sakens skull! Det med små guldpluppar tog jag.

IMG_2583

Och det med silverpluppar fick maken. Det blev snyggt till hans andra armband i silver.

 

IMG_2584

Så nu hjälps vi åt att sprida informationen.  De har massor med olika armband, halsband och telefonskal. Förra gången köpte jag skal. Här hittar du till deras butik om du också vill göra skillnad. Kanske ett armbad till barnen med ditt telefonnummer på vore nåt?!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mia
  4 mars, 2015 at 08:01

  Vad fint av dig! Fantastiskt att köpa två med. Gullig bild med maken och dig.

 • Reply
  Katarina
  4 mars, 2015 at 08:52

  Hej hej!
  Det var fint gjort av dig!
  Så gjorde jag med..
  Alla kan göra något litet..;)
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.