inredning

NU VÄLJER JAG ALLT MED STOR OMSORG

IMG_2724 IMG_2725

Igår tog vi en bilutflykt. Hittade en loppis i stan som vi aldrig varit till tidigare, helt okej faktiskt. Ibland känns ju såna där ställen så sunkiga att man nästan inte vill gå in. Sen åkte vi ut till ett väl beprövat ställe utanför stan. De har en hel del nytt också.

Vi åkte faktiskt hem utan att ha köpt en enda liten 20-kronors-grej ens. Nä, nu är jag i rensar tagen själv så nu väljer jag allt med stor omsorg hur billigt det än är.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  9 mars, 2015 at 06:53

  Åh, vilken vacker ”bro” eller hur man ska uttrycka vad det är 😉
  Klokt resonerat att välja med omsorg!
  Jag tänker att jag också ska göra det i fortsättningen, får se hur det går? 😉 Rensas ska det i alla fall, när jag piggnat till 🙂
  Kram och ha en fortsatt fin kväll!
  /Maria

 • Reply
  Eva Jansson
  9 mars, 2015 at 08:26

  Av någon konstig anledning har olika sorters smidesbroar varit med i många av mina drömmar, på olika sätt också. Undrar vad det betyder…. Å sist jag var på Grillby loppis blev det ett tillfälligt hål (men trevligt hål) i plånboken; har dock inte vågat åka dit igen.
  Kramz

  • Reply
   Lena
   9 mars, 2015 at 09:12

   Skumt. Och sen visade jag en bild på det också, hmmm.

 • Reply
  Ulrica
  9 mars, 2015 at 09:02

  Oh, jag skulle också behöva rensa i skåp och lådor.. lite feng shui skulle inte sitta fel här hemma :)). Men det är en smart idé, att välja med omsorg och inte bara ”för att”.

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.