resor - långa & korta

FULLT ÖS I SANTA BARBARA

IMG_4570

Varje söndagmorgon är det bilträff i Montecito (Santa Barbaras Djursholm). Maken hade förstås koll på det så vi åkte dit och han kom till himlen. Han är för övrigt i bilhimlen hela tiden här eftersom det kryllar av såna bilar han gillar. Rabblar märken, modeller, motorer och årsmodeller typ oavbrutet. Och intresseklubben noterar flitigt förstås!!!

 

IMG_4582

Tro det eller ej, men en sån här har jag faktiskt haft in min ägo i mitt tidigare liv! En klass för sig!

 

IMG_4594

Det var fullt på brunchstället i Montecito där vi tänkt äta, så vi åkte in till samma ställe fast i stan. I stan var det fullt ös, kan man säga, och maken kom till himlen igen! En lååååång bit av State Street (huvudgatan) var avstängd för bilutställning. Ett gubbgäng spelade blues och bidrog till en skön stämning.

 

IMG_4600

Vissa utställare hade bjudit till lite extra med rekvisita.

Jag, dottern och hennes kompis hittade en rolig affär att titta i istället. Och en Guess-butik som skulle lägga ner. Hittade ett bälte som jag köpte. Sen åkte vi vidare till ett ställe som dottern JÄTTE-gärna ville se. Mer om det sen.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.