livet

MÅSTE BARA TIPSA LITE SNABBT!

IMG_3542

Måste bara tipsa lite snabbt. Har ni testat Mary Jo’s behåar?! Har ni inte gjort det så får ni göra det på egen risk. Har man en gång testat så är det kört sen. Jag håller mig numera alltid till den här modellen som man kan ta bort axelbanden från och finns i olika färger. Sitter som gjuten. Köper mina här. Självklart klämde jag in ett besök där för att ha en fräsch bh till resan.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Maria
  11 maj, 2015 at 06:06

  Har inte testat dessa, men den var snygg och se på också! Vilket åtminstone jag tycker är viktigt 😉
  Härlig lördag ni verkar haft med goda vänner!
  Åh, vad härligt med resan som väntar!
  Kram/Maria

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.