inredning

HERREGUD JAG HAR JU GLÖMT VISA HELHETSBILDERNA

IMG_3220

Typ så här mycket visade jag ju förut.

IMG_5044

Men nu kom jag på, herregud jag har ju glömt visa helhetsbilder från vardagsrummet när de rätta sofforna kommit hem! Och man ska ju hålla vad man lovat. Det vet ju alla.

 

IMG_2722

Okej. Så här såg det ut innan. En tillfällig lösning. Från början hade vi en 3:a med divan, sen frågade sonen om vi ville överta hans gamla svarta 3-sits bäddsoffa (som han i sin tur ärvt av min syrra). Vi såg en möjlighet att testa hur det skulle vara med 2 stycken 3:or istället. Köpte en 3:a och 2 fåtöljer i vitt. Fåtöljerna kom med i köpet och det blev ju minst sagt övermöblerat. Men känslan att ha två soffor mitt emot (som vi haft tidigare också) kändes rätt även i detta hus.

 

IMG_5129

Sofforna vi först fick hem var förstås fel. Men nu har de rätta, svängda, levererats sen några veckor tillbaka. Vi är sååå nöjda. Supersköna.

 

IMG_5130

Det är ett sammetsliknande tyg som liksom är lite melerat så det blir lite liv i det.

 

IMG_5128

Vi tapetserade om fondväggen i våras och satte upp tv’n på väggen (vilken skillnad efter bara det!). Soffbordet fick grova ben i svart. En tv-bänk ska tillverkas i höst har jag tänkt. Sen ska jag antingen göra en tavelvägg runt tv’n eller flytta hyllan till höger ovanför tv’n istället. Och byta lampor. Och matta. Och några nya kuddar. Hahaha. Det tar ju aldrig slut. Det är ju tur att man kan sälja vidare så man inte behöver ha så dåligt samvete över miljön.

 

IMG_5127

Trots att jag haft de här kuddarna ett tag nu och trots att de är lite speciella så tröttnar jag inte på dem. De passar dessutom perfekt i färg, så de får stanna.

 

IMG_5046

Och det där ap-fula surroundsystemet….. ja vad ska man säga. Jag har tjatat om det här förut, jag vet. Vi har haft minst sagt vilda diskussioner huruvida de ska få vara kvar eller ej. Men det verkar inte förhandlingsbart. De är tydligen mega-jätte-super-duper-otrooooligt bra, förstår ni. Och att de små högtalarna här närmast i bild dessutom fick stativ (som maken så stolt designat) så de kom upp och-nu-hörs-ännu-bättre/och-nu-syns-ännu-mera(!!!) kan vi ju tala tyst om!!! Kan man måla dem i nåt slags kamouflagefärg eller nåt? Eller vad tror ni om att sätta gardiner på dem?!

IMG_5047

Det är ju lite plågsamt att visa bilder innan det är klart. Man vill ju liksom visa det finaste. Men jag vet ju själv att det är kul att se när det växer fram. Nu är det paus med inredningen (några kuddar kan man ju alltid klämma in) eftersom det blir fullt fokus på trädgården över sommaren. Så bilder på när det i klart får vänta till hösten. Och blir tv-bänken så bra i verkligheten som den där bilden jag har i huvudet så blir det grymt!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Den där Victoria
  25 juni, 2015 at 07:25

  Så himla snygga soffor och det ger en sån mysig känsla att ha två soffor mitt emot varandra.

  Kram Victoria

 • Reply
  Annika
  25 juni, 2015 at 02:35

  Men så snyggt det blir. Vilka härliga soffor!! Så fin färg. Kram Annika

 • Reply
  Katarina
  25 juni, 2015 at 10:14

  jamen dt där blev ju hur bra som helst! Så snyggt med den mjukt svängda formen.. å färgen..den kommer n aldrig tröttna på!
  Å så mysigt att du också haft tjejmys ikväll..;)
  Här har vi just sett på nya askungen…fniss…det är u sånt man gör då man just fyllt 18…för o inte tala om när man är 42…haaha..
  Ha en fin helg nu!
  kraaaam Katarina

 • Reply
  home2tiny
  26 juni, 2015 at 07:57

  Så jädrans snyggt, stor gilla på sofforna i både form och färg. Stort igenkännande på fula stora högtalare som ska synas alltså där är vi inte överens jag och Mr C och jag har inte gett mig än, ha, ha. Tack vännen för dina ord hos mig det värmer. Kramisar Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.