hälsa & friluftsliv livet

EN BLÅSIG FREDAG

 

En hemmajobbarfredag är snart till ända.

 

IMG_2803

Morgonens löprunda gick tungt. Vet inte riktigt varför. Men jag gjorde det. Det är huvudsaken.

 

IMG_6781

Vi har alltid en massa frukt hemma. Vi hinner inte alltid äta upp allt. Då brukar det bli juice av det istället. Den här innehåller plommon, morot, vindruvor, apelsin, päron, nektarin och ingefära. Haha, låter helt galet, men det blev så gott.

Det var mulet och vindstilla imorse och på förmiddagen. Sen klartnade det upp och började blåsa typ stormvindar. Det blåser så både solsängspall och badmadrass blåste förbi på trädäcket här utanför fönstret. En badmadrass som låg runt hörnet på huset, dessutom. Inte okej en fredagkväll. Vi får hoppas att det mojnar. Annars får det nog bli en innefredagmiddag för första gången på jättelänge.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.