umgänge

EN TEMA-KVÄLL I ROSLAGEN

 

Den ljuvliga eftermiddagen på en klipphäll fortsatte i en kul kväll!

 

IMG_6628 IMG_6632

IMG_6624

Våra vänner var nyligen i Mexico och blev lite frälsta. Så frälsta att kvällen med oss fick Mexico-tema. Och de gick verkligen all in!

 

IMG_6699

Först softade vi med en varsin Marguerita. Eftersom jag inte tål lime så fick jag en gurk-marguerita. Riktigt cool och fräsch smak!

 

IMG_6705 IMG_6708

Sen måste vi ju förstås testa Tiquilan, serverad på den Mexicanska duken (oklart om det var en duk eller sadelfilt eller nåt helt annat).

 

IMG_6711

Den här förrätten var min favvo. Ceviche hade jag aldrig testat förut. Mums!

 

IMG_2770

Med denna öl (ny i Systembolagssortimentet) till var rätten fulländad!

 

IMG_6713

Vårt värdpar hade till och med snappat upp en lek i Mexico. Man hade tre snören, med golfbollar i ändarna, som man skulle kasta en och en och försöka få den att fastna på en pinne en bit bort. Sa jag att de gick all in på temat?! Haha.

 

IMG_6725

Och sen, som om det härliga under dagen inte räckt till, så badade vi tunna, drack bubbel och tittade på stjärnorna. Och givetvis fick vi sällskap av ett gäng badankor. Älskar såna där knäppa grejer! Men det där sista med tunnan och ankorna var nog rakt igenom svenskt.

Efter en stadig frukost, promenad och fika rullade vi hemåt med lite extra mjuk bomull runt hjärtat att bädda in minnet i. Minnet av en ljuvlig helg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.