livet

TYP NÄSTAN KORSDRAG I SKALLEN

 

IMG_7321 1

IMG_7325 1

Svart topp gammal från MQ, byxor Lindex, jacka Selected Femme förra året

 

Tvingade dottern att skjuta av ett par snabba bilder igår morse innan jag drog iväg på ännu en kursdag i Stockholm.

 

IMG_2924 1 IMG_2926 1

Alltså, är man störd om man gillar det här. Jag tokgillar den hysteriska pulsen som finns nere i tunnelbanan. Galet mycket folk som snabbt snabbt förflyttar sig. På väg. Inne i sin egen värld. Förflyttar sig blixtsnabbt i sidled om någon är i vägen.

 

IMG_2928 1

 

Efter gårdagens slut skrotade jag runt på NK en stund, med en annan kursdeltagare. Jag var så trött att, när jag skulle åka ner med rulltrappan, märkte jag först när jag står framför den, och folk i princip åker in i mig, att rulltrappan går åt andra hållet.

Hjärnan blir liksom full med intryck när man nått en viss gräns. Jag öppnar upp totalt på vid gavel, typ nästan korsdrag i skallen, eftersom jag vill lära mig, reflektera och utmana mig själv så mycket som möjligt. Så, ja, det blir fullt ibland 🙂

Ser fram emot dagens korsdrags-dag och ett glas vin till kvällen!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Suss
  18 september, 2015 at 06:00

  Snygg bloggerska på väg till kurs! Jag gillar nog inte den där pulsen, trivs bra här i lugnet 😉 Ha en fin helg, kram Suss

  • Reply
   Lena
   19 september, 2015 at 08:23

   Tack fina du!

 • Reply
  Catharina
  18 september, 2015 at 10:48

  Snygg outfit!

  • Reply
   Lena
   19 september, 2015 at 08:23

   Tack snälla!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.