hälsa & friluftsliv

ÖVERRASKNINGEN VAR EN THAI-MASSAGE

 

Igår kväll sa maken att han fixat en överraskning till idag. Thaimassage var bokat, betalt och klart till kl 11. 1,5 timme! Eller egentligen var det vanlig massage utfört av en thailändska. Riktig thai-massage är tydligen med kläder på. Barnen gav honom massage i farsdagspresent, som han utnyttjade i veckan. Eftersom jag jobbat så hårt länge nu så trodde han att jag skulle uppskatta det också.

 

IMG_9414

Det var såååå skönt och välbehövligt. För massor med år sen gick jag på massage en gång i månaden, och sen blev det emellanåt på förra jobbet. Men en helkroppsmassage på 1,5 timme har jag aldrig gjort.

 

IMG_9412

Det var breda sängar, inga plastiga smala britsar där inte! Heltäckningsmattor, mörka väggar och gardiner, ljuset drogs ner och skön flöjt- och stråkmusik bidrog till en skön stämning. Det enda som lyste var de små ljusen på brickor under sängarna. Verkligen nåt utöver det vanliga!

 

IMG_9415 1

Kvinnan som masserade for runt mig helt ljudlöst. Ena stunden kände man att hon stod gränsle över mig med knäna intill mina höfter och nästa sekund stod hon på golvet framför huvudet. Helt obegripligt att jag inte kände i hennes händer att hon rörde sig på det viset. Och helt obegripligt hur det kan komma så mycket styrka ur dessa små kroppar!

 

IMG_9416 IMG_9417

Efteråt så bjuds man på lite te vid en mysig sittgrupp och hitte-på-kamin. Jag råkade hamna där samtidigt som en annan tjej. Vi fick en trevlig pratstund efter en avkopplande massage. Bor du i Enköping och vill testa? Här kan du läsa mera och boka direkt.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helen
    12 december, 2015 at 09:35

    Gud så mysigt! Kan tänka mej du blev glad:)) mysigt o välbehövligt! Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.