hälsa & friluftsliv

NU ÄR JAG RUSTAD FÖR VINTERLÖPNING

 

Nu är jag rustad för vinterlöpning och därmed har jag gjort en liten investering i min hälsa. Nya löparskor införskaffades härom dagen. Jag har hittills enbart haft vanliga löparskor och det är ju liiiite kallt om tassarna när det börjar bli några minusgrader.

 

IMG_0225 asics

 

IMG_0222 asics

Jag har helt enkelt fått hoppa över löpningen då det blivit mer än typ 3 minusgrader. Så jag köpte ett par lite grövre skor med goretex. Passade på nu när de haft kampanjer på allehanda träningssaker. De andra skorna jag har är från Saucony (som jag trivs med jättebra), men nu ville jag testa Asics.

 

IMG_0230 craft

 

I höstas laddade jag på med ett par vinterlöparbyxor. Inga märkvärdigheter, bara ett par tjockare byxor. Drar jag på mig ett par långfillifjonkor under så kan jag inte skylla på kylan.

 

 

IMG_0227 asics IMG_0228 asics

 

Även ett par lite tjockare löparstrumpor fick följa med hem. Jamen hur skönt är det inte med formade strumpor med lite extra stoppning vid tå och häl, och gjorda för höger och vänster fot?!

 

IMG_0231 asics

 

I fredags passade jag på att inviga utrustningen på lunchen. Hur bra som helst och jag kunde konstatera att jag var perfekt klädd för 7 minusgrader. Och konstaterade att jag gjort en investering i min hälsa!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.